allt-om-inget

Alla inlägg under juni 2009

Av Sussi - 22 juni 2009 17:15


Idag har jag njutit till fullo. Hängmattan har gungat för fullt under dagen.
Jag bara älskar dom här bekymmerslösa dagarna då man inte har nåt annat inplanerat. Men det är varmt så man får ta innepauser då och då för att kyla av sig lite. Men det är ett väldigt angenämnt problem :-)
För er som börjar era semestrar idag.. Grattis!! Nu hoppas jag det blir minst
lika fint när jag går på semester v. 31.

I det här varma och soliga vädret så mognar mina jordgubbar väldigt fort. Det blir några stycken varje dag som jag kan ta. Så jag och min sambo är bortskämda med jordgubbar till efterätt i flera dagar nu. Livet leker för tillfället.. i alla fall tills imorgon då det är jobb igen :-(


Titta vad jag har fått av snälla Eva. En jättefin award. Jag tycker din blogg också är jättecharmig så jag skickar den tillbaka till dig.


Jag vill även ge den till:

Annica, Aurora, Bettan, Tingeling, Lenas recept, Lotta, Nettan och Kjell



Av Sussi - 22 juni 2009 13:06

Skicka denna Nalle vidare till minst tolv Bloggvänner Inklusive mej:


Alltså Dina vänner ska även skicka tillbaks till mej:


På så vis får man fler som hittar till ens blogg + att man själv kan kika in till dom:


Sen gör du likadant:


Om det är nån som inte är intresserad av att få sånt här så hoppa över bara. Det här är helt frivilligt! :-)



Jag skickar vidare till:

Lisa

Augusta

Berith

Bettan

Caritha

Celena

Eva

Helga

Tingeling

Kurrelina

Lillis

Lotta

Mita

Nett

Nettis

Stattinskan

Teija

Veiken

Vivi




Av Sussi - 22 juni 2009 06:51

Min sambo jobbar alltid natt på söndagar till måndagar. Han brukar alltid vara hemma före 5:00.. Min mobil börjar ringa 6:00 för att jag måste komma upp i tid så man är trött på kvällen när man ska upp till jobbet dan efter. Men i morse när min mobil ringde så var han inte hemma än.. Jag kan lova att då man normalt har väldigt svårt att komma upp den tiden så hoppade jag upp i morse för att ringa!! Svetten börjar nästan rinna och hjärtat dunkade när jag slog nummret, tänk om han inte svarar?? Man hinner alltid tänka det värsta.. att han har somnat bakom ratten och ligger på sjukhus eller värre! Jag höll nästan andan medans signalerna gick fram.. Men till min stora glädje så svarar han och sa att han alldeles straxt var hemma. Han hade inte ringt mig för han var osäker vilken tid jag skulle gå upp. Det är en pina att vara orolig!!

När jag visste att han var okej tog jag Doris på en morgonpromenad i solskenet. Men hon var inte sugen på att gå nån längre prommis.. bara göra det hon skulle och sen ville hon hem igen. Nu har sambon somnat, givetvis gick Doris med in i sovrummet så nu sitter jag här alldeles ensam i lugnet..


Av Sussi - 21 juni 2009 18:59

Satte mig framför tv:n en stund och insåg att det bara var skit på den. Det är uppehåll i dom flesta serierna och filmerna som går har gått ett antal gånger förr..

Så för mig blir det film "PS I love you". Det passar bra eftersom jag tror att det är en snyftar film. Min sambo åkte precis till jobbet så då kan jag sitta här själv och gråta hihi


Här kommer några filmer jag sett tidigare som jag tyckte var bra..

Kan tänka mig att det passar bra nu när det inte finns så mycket att titta på under sommaren..

Har ni några bra filmtips till mig?


Efter deras livs galnaste partykväll vaknar två omaka främlingar, Jack (Ashton Kutcher) och Joy (Cameron Diaz), upp i Las Vegas ogh upptäcker att de har gift sig! Men vägen till att ogiltigförklara bröllopet får en oväntad vändning när Jack vinner tre miljoner dollar på jackpot efter att ha använt Joys mynt... En domare dömer dem dessutom till sex månaders "tvångsäktenskap". Vad som följer är ett listigheternas krig, där Jack och Joy går riktigt långt för att lura av varandra pengarna. Men till slut kanske de lär sig att det gamla ordspråket "tur i spel, otur i kärlek" kanske inte alltid gäller!




Som en av FBI:s toppagenter är Jennifer Marsh specialist på att spåra Internetbrottslingar. Men då hon får i uppgift att ta reda på upphovsmannen till en sajt fylld med obehagliga bilder tycks hon möta sin överman; eller åtminstone sin like när det gäller datakunskaper.Det verkar vara omöjligt att få fast mannen bakom den minst sagt obehagliga webbsidan där bilder på plågade djur läggs ut. När webbmastern tar det hela ett steg längre och börjar använda mänskliga offer blir läget akut. För varje besök till sidan kommer offret närmare döden, och dessvärre tycks Internetanvändarna ha ett minst sagt underligt intresse för det morbida och blodiga. Och ju närmare Marsh kommer upphovsmannen, desto närmare kommer han henne. Hennes eget liv står på spel och all hennes styrka, skicklighet och kreativitet krävs för att sätta stopp för den psykopatiska seriemördaren som utan samvete eller tanke på konsekvenserna har skapat en värld av död och skräck.




Jane (Heigl), en romantisk och fullständigt osjälvisk ung kvinna – en kvinna som ständigt ställer upp som brudtärna på sina vänners bröllop utan att någonsin närma sig sitt eget ”lyckliga i alla sina dagar - slut”. Men då Janes chef – som Jane är hemligt förälskad i – blir kär i hennes lillasyster Tess är måttet rågat och Jane börjar ifrågasätta sitt sätt att leva.


Av Sussi - 21 juni 2009 10:21

En sovmorgon kvar.. Sen får inte jag vara ledig mina måndagar på en månad :-( Den killen som som sitter istället för mig när jag är borta har semester så då måste jag jobba extra. Men när man är som mest utsliten efter 40 timmars övertid kommer min härliga semester så jag ska nog stå ut. Oftast gör man det om man har nåt kul att se fram emot.. :-)

Vi har växlande molnighet och ca 18 grader varmt. Så sambon håller på att duka frukosten utomhus medans jag sitter här vid datorn.. det är en bra arbetsfördelning hihi

Nu ropar han att det är klart så nu är det bara att gå och sätta sig vid det färdigdukade frukostbordet :-)


Vi tjejer är nog lite elaka ibland..  men kul är det hihi



Av Sussi - 20 juni 2009 20:20

Idag invigdes hängmattan.. Solen kom fram på dan och stannade flera timmar. Jag hann ligga och filosofera och lösa världsproblemen (sova alltså) en bra stund på eftermiddagen.. Den hängmattan kommer bli utsliten under sommaren :-)

Min syster gjorde en så god paj igår så jag var bara tvungen att göra en variant av den idag till middag. Jag hade i Kassler, rödlök, ost och kantareller. Den blev jättegod. Jag fick till och med beröm av sambon :-) Till det drack jag ett glas rött vin, det är ju trots allt helg hihi. Så nu sitter vi här mätta och belåtna och ska titta på film. Här har vi riktigt lördagsmys!!


Är det nån som har några bra svar på dessa frågor??


-Varför finns det flytväst under flygplansstolarna, när det hade varit bättre med fallskärm.

-Om 7-11 är öppet dygnet runt, 365 dagar om året — varför finns det då lås på dörrarna?

-Varför tillverkar de inte plan i samma material som den svarta lådan, den håller ju alltid.

-Om 75% av alla olyckor händer inom en gräns av fem mil från hemmet, varför inte flytta 10 mil från hemmet?

-Varför steriliserar de sprutnålarna inför den dödliga injektionen?

-Om en dödsattest skrivs på returpapper, betyder det då att personen kommer att återfödas?

-Om en sköldpadda förlorar sitt skal — är han då hemlös eller naken?

-Om en man med flera personligheter hotar att ta livet av sig, kan man kalla det en gisslansituation?

-Om nu spöken kan gå igenom allt, dörrar, väggar etc, hur kommer det sig då att de inte faller igenom golvet?

-Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när man så väl vet att batteriet är dött?

-Om Barbie är så populär, varför måste man då köpa hennes vänner?

-Vad gör en hund om bilen den jagar någonsin stannar?




Av Sussi - 20 juni 2009 09:59

Nu har sambon precis åkt till jobbet, tråkgt att behöva jobba på midsommardagen men som tur var så behövde han inte vara där så tidigt :-)

Det blev dessutom ingen diskussion vem som skulle få dricka eftersom han skulle köra ändå hihi

Den här dagen är det nog många som ligger med kraftiga baksmällor men jag kan ärligt säga att jag känner mig ganska pigg idag trots att jag pimplade i mig en hel vinare (fy på mig hihi).

Synd att vädret inte var det bästa på dagen men det var ändå en hel del folk på det traditonella midsommarfirandet trots regn. Efter firandet så åkte vi tillbaka till Syster och tog oss en sen sillunch och då måste man ju ta nån snaps till förstås (vilken lögnare som sa att hon bara hade druckit en vinare:-)). Jag hade det så bra så igår.. God mat, supertrevligt sällskap och massvis med skratt..

Nu sitter jag och tittar ut över golven och inser att dom behöver sig en ordentlig rengöring så inte blir det nån vilodag för mig idag inte. Nu är det bara att kavla upp ärmarna och sätta igång.. Nu är det bara att vända tillbaka till verkligheten hihi



Av Sussi - 18 juni 2009 22:54

Visst gick det vägen ikväll.. vi fick tuta två gånger :-) Tyvärr så fick vi dela med några några andra men det blev ändå 670 kr. Inte illa!!

Men avundsjukan är stor även denna vecka. En bil åkte iväg med ännu en potta... 30 000 kr igen! Jag förstår inte hur dom gör? Jag har aldrig varit nära att få bingo inom sju drag nånsin.. ja, ja jag får väl gratulera till dom glada vinnarna!! Regnet vräkte ner hela tiden vi spelade. Jag tycker så synd om dom kontrollanter som måste stå ut i regnet flera timmar. Dom var verkligen genomblöta!


Imorgon är det fullt upp även om det ska regna mestandels av dagen.. Det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder blev man itutad när man var liten så man får helt enkelt ta med sig ett paraply och regnkläder. Runt 11 tiden tar jag med mig en drös med vänner och åker till syrran och hennes familj..  Det är tänkt att vi ska inleda dagen med traditionellt midsommarfirande på fotbollsplanen där dom bor med midsommarstångsresning men jag vet inte om man är allt för sugen på det om det vräker ner.. Så här ända in i det sista så hoppas jag och ber om uppehålls väder.. SNÄLLA!!!

Jag får hoppas att ni får en betydligt trevligare midsommar vädermässigt..


Lite skoj så här på torsdagskvällen..


 Ett pensionärspar stod i bankkön när plötsligt 4 rånare sprang in, avfyrade ett par skott i taket och tvingade ner alla på golvet medan de tömde kassaskåpet.
- Lägg dig ner, gubbjävel! skrek rånarna åt pensionären.
- Nej du, jag är civilagent, så passa dig!
- Om du inte lägger dig ner så skjuter jag! varnade rånaren igen.
- Åh nej, försvinner inte ni så blir det synd om er, för jag är civilagent!
Då rykte frun i hans rock och sa:
- Men Gösta, du är ju inte civilagent, utan senildement.


Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skapa flashcards